top of page
Geboortefotograaf - Marlies Roemen Fotog

Geboortefotografie

Marlies Roemen

Geboortefotografie Den Bosch

HERINNERINGEN DIE

VOOR ALTIJD BLIJVEN LEVEN

Diagonal Patten

Bewaar alle momenten zoals ze echt zijn:

 

 

GEBOORTEFOTOGRAFIE

AUTHENTIEK

KRACHTIG

PUUR

INTENS GELUKKIG

Diagonal Patten
Marlies Roemen Geboortefotograaf

Geboorteverhalen voor vertrouwen, verbinding en onvoorwaardelijke liefde. Een verhaal dat jullie willen delen, of telkens opnieuw willen beleven omdat het jullie krachtig en intens gelukkig laat voelen. In plaats van het weg te stoppen omdat het te intiem is. Ik geloof dat jullie geboorteverhaal belangrijk is. Voor jullie en jullie kindje. . . .  voor nu en voor later. Elke geboorte, elk verhaal is oprecht, bijzonder ealtijd perfect zoals het is.

Jullie geboorteverhaal verdient het om op een mooie & eerlijke manier verteld te worden met beelden die zonder woorden jullie gevoel weergeven. Want hoe goed jullie ook jullie best doen om die pure emoties, bijzondere details, liefdevolle blik of traan van je partner te onthouden, de tijd zal steeds meer details vervagen. Ik kan niet wachten om jullie te helpen het verhaal van jullie geboorte te vertellen.

Liefs, Marlies Roemen

Geboortefotografie
Diagonal Patten
Geboortefotografie Limburg

REVIEWS

"Je hebt ons laten zien, hoe mooi een geboorte kan zijn"

De geboortereportage was prachtig, we vonden het echt geweldig. De kleine stukjes film erin zijn erg mooi en een enorme toevoeging aan de reportage! Het heeft ons echt geholpen. Niet alleen door ons de mogelijkheid te geven terug te kijken op de geboorte van onze dochter en die momenten voor altijd te koesteren. Maar ook om te genezen van de geboorte ervaring bij onze zoon. Je hebt ons laten zien, hoe prachtig een geboorte kan zijn. Dit zullen we voor altijd koesteren. Nogmaals, bedankt!

- Martine & Tim -

Diagonal Patten

NEEM CONTACT MET MARLIES OP

Willen jullie graag dat ik jullie persoonlijke geboorteverhaal vastleg met mooie & oprechte beelden en/of meer informatie?

Vul dan het onderstaande contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dankjewel voor u bericht.

(Binnen 48 uur stuur ik een reactie. Check ook altijd even je spam als je niks gehoord hebt of neem telefonisch contact op)

bottom of page