Geboortefotograaf - Marlies Roemen Fotog

Geboortefotografie

Marlies Roemen

Lieve ouders.

Wauw, gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Over een niet al te lange tijd gaan jullie, jullie prachtige kindje ontmoeten. Een dag waarop jullie droom werkelijkheid wordt en jullie avontuur samen begint. 

 

Gespecialiseerd in geboortefotografie maak ik van elk geboorteverhaal een bron van zelfvertrouwen en onvoorwaardelijke liefde. Een verhaal dat jullie willen delen, of telkens opnieuw willen beleven omdat het jullie krachtig en intens gelukkig laat voelen. In plaats van het weg te stoppen omdat het te intiem of kwetsbaar is. Elke geboorte, elk verhaal is uniek, autenthiek en oprecht. 

Maar altijd, perfect zoals het is. Omdat het gaat over sterke vrouwen, intens gelukkige ouders en prachtige kindjes.

 

Net als jullie, hou ik van integere beelden met veel connectie  en pure emotie. Want hoe goed jullie ook jullie best doen om die kleine handjes, rimpeltjes op de rug, liefdevolle blik of traan van je partner te onthouden, de tijd zal steeds meer details vervagen.

BLOG

Willen jullie ook de geboortedag van jullie kindje op een mooie manier laten vastleggen en/of willen je meer informatie? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Marlies Roemen Facebook-01.png
Marlies Roemen Instagram.png

VOLG MIJ OP

LOCATIES

Limburg, Gelderland, Noord- Brabant, Utrecht, Nijmegen, Tilburg, Maastricht, Weert, Venlo, Eindhoven, Sittard, Helmond, Roermond, Heerlen, Breda, Den Bosch, Oss, Uden, Hasselt, Luik Leuven of een locatie naar keuze. 

CONTACT

Marlies Roemen

+31653343101

© 2021 Marlies Roemen Fotografie