top of page
Over mij  Marlies Roemen
Diagonal Patten

MARLIES ROEMEN 

LOVER OF BIRTH STORIES, CONNECTION, PURE EMOTIES AND UNCONDITIONAL LOVE.

Al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de echte mensen en hun persoonlijke verhalen.

Mensen die me kennen zullen me omschrijven als; positief, warm, leergierig en een tikkeltje te perfectionistisch.

Vanuit een gemis van het hebben van eigen foto's tijdens mijn bevalling, ben ik gedreven om ouders te helpen om hun geboorteverhaal op een mooie manier te bewaren.
Ik hou van de grote & kleine geluksmomenten, de onvoorspelbaarheid en alle emoties die horen bij een geboorte.  

Mijn doel is een verhaal te maken wat jullie zal ontroeren, omdat het zoveel meer is dan alleen maar een paar afbeeldingen. Een verhaal wat jullie willen vertellen en voor altijd willen bewaren, omdat het niet alleen laat zien wie jullie zijn, maar ook jullie kracht & intens geluk.

Door mijn verpleegkundige, coachings achtergond en ruime ervaring in geboortefotografie weet ik in alle situaties perfect aan te sluiten in jouw proces en geboorteteam.

Soms midden in de nacht zonder make-up, dan weer overdag in nette kleding maar altijd met veel passie en enthousiasme.
 

Diagonal Patten

Over liefde gesproken....
MIJN MAN

Ons verhaal over liefde, vriendschap, verbondenheid en voor altijd samen. Waarin we alles samen aan kunnen, we genieten van de kleine dingen, samen lol hebben over de gekste dingen, samen dansen met de coolste moves en elkaar aanvullen & ondersteunen. Ik geloof in jou, in ons en ons leven samen.

Marlies Roemen over mij
Wie ben ik? Geboortefotograaf

Over geluk gesproken...
MIJN KIDS

Er zijn periodes in mijn leven geweest dat ik niet had durven dromen, dat ons leven er nu zo uit zou zien. Twee vrolijke kids die met veel enthousiasme de wereld ontdekken, ieder op zijn eigen karakteristieke manier.  Jullie laten me voelen wat onvoorwaardelijke liefde is en glimmen van trots. Door jullie heb ik ervaren hoe waardevol het is om met afbeeldingen, een gevoel en/of moment te bewaren. Jullie zijn perfect zoals jullie zijn en mijn grootste geluk.

About me Geboortefotograaf Marlies Roemen

Over mijn begin gesproken..
MIJN FAMILIE

Opgegroeid in een warm & klein dorp, tussen de koeien en de natuur. Mijn ouders hadden een melkveehouderij en we speelde als kinderen met elkaar in het bos en tussen het hooi.

Lieve pap & mam en broer en zussen, ik ben jullie dankbaar, dat ik bij en met jullie ben opgegroeid. Door jullie  ben ik geworden tot wie ik ben. Jullie zijn er altijd voor mij en ons gezin. Jullie zijn mijn basis en mijn begin. 

bottom of page