top of page
NEWBORN LIFESTYLE 
Jullie kindje is geboren. Jullie kunnen er uren naar blijven kijken. Al die bijzondere details en ze veranderen zo snel. Jullie willen jullie kindje graag op een natuurlijke manier laten vastleggen. Spontaan, tijdloos, met natuurlijk licht en veel onderling contact. 
WERKWIJZE

In jullie eigen vertrouwde omgeving en in het ritme van jullie kindje is het perfect om spontane & prachtige beelden te creëren. Het is voor jullie kindje rustig, maar ook voor evt. broertjes en zusjes is het meer ontspannen. Tevens bewaren we de details van hoe het thuis in jullie gezin echt is, met evt. huisdieren. Er wordt niet geposeerd, alleen voorzichtig een beetje gestuurd om natuurlijk contact te krijgen.

Voor de Newborn shoot stuur ik jullie enkele tips en suggesties die zorgen voor een prachtig eindresultaat.

 

Een kindje vanaf 2 weken begint steeds meer contact te zoeken met zijn ouders (en evt. broertjes of zusjes). Jullie hoeven niet in de camera te kijken maar naar elkaar. Dan ontstaan vanzelf de oprechte momenten met liefdevolle emoties. Samen plannen we een dag in vanaf dat jullie kindje 2 weken is tot 3 maanden. Jullie kunnen dan heerlijk genieten en ik neem alle tijd voor jullie.

Willen jullie verzekerd zijn van een plekje, reserveer dan in jullie zwangerschap.

PAKKET

FOTO

Newborn Fotografie Den Bosch

Liefdevol samen

Inclusief 

Newborn & gezin​

2-3 uur​

15 beelden via WeTansfer​

Professionele nabewerking​

Inclusief BTW en reiskosten tot 25 km

€220-,

Diagonal Patten

LOVE TO CONNECT WITH YOU

Willen jullie graag dat ik jullie prachtige gezin vastleg met mooie & spontane beelden en/of meer informatie?

Vul dan het onderstaande contactformulier en ik neem contact met jullie op.

Dankjewel voor u bericht.

(Binnen 48 uur stuur ik een reactie. Check ook altijd even je spam als je niks gehoord hebt of neem telefonisch contact op)

bottom of page