Jullie geboorte, jullie intens geluk, jullie verhaal

Myrna & Maarten

Het is niet niks om een vreemde uit te nodigen om de geboorte van je kindje op foto vast te leggen. Na onze eerste ontmoeting met Marlies waren we er heel snel over uit dat we haar dit wel toevertrouwde. Met haar rustige, warme en liefdevolle persoonlijkheid heeft ze de geboorte van onze dochter op een prachtige manier weten vast te leggen. Tijdens de bevalling was ze op een hele prettige manier aanwezig, geheel op de achtergrond en toch op de juiste plaats voor een mooie foto. Elke emotie is terug te zien in de foto's. Wij kunnen nu nog heel lang nagenieten van dit mooie en bijzondere momenten in ons leven. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen

Gezien.

Veel ouders beleven de bevalling in een roes. Laat mij er een mooi en ontroerend beeldverhaal van maken, zodat jullie altijd alle momenten kunnen herinneren, zoals ze echt zijn.

Ervaren

Laat je partner je de steun geven die je nodig hebt, zodat jullie alles samen kunnen beleven. Door het vakkundig vast te leggen, bijven jullie verbonden met alle emoties en het intense geluk van deze bijzondere dag. Het zijn juist deze herinneringen die jullie onderlinge band versterken.

Verteld.

Dit verhaal zal jullie ontroeren, omdat het zoveel meer is dan alleen maar een paar afbeeldingen. Het laat niet alleen zien, wie jullie zijn, maar ook jullie kracht & intens geluk. Dit is het verhaal wat willen bewaren en steeds opnieuw willen vertellen van, ouder op ouder, vrouw op vrouwen van ouders op kind. Ik kan niet wachten om jullie te helpen het verhaal van jullie geboorte te vertellen.

Bewaard.

Geboorte gaat niet alleen over jullie prachtige kindje. Het gaat ook over het worden van ouders. Puur en met onvoorwaardelijke liefde. Geboortefotografie bewaard unieke verhalen over moeders die vertrouwen & geloven in zichzelf en ouders die elkaar steunen & het intense geluk samen beleven.

Elk verhaal is authentiek en met zijn eigen dynamiek, maar altijd perfect zoals het is!

Intens geluk

 

 

GEBOORTEREPORTAGE VIDEO / FOTO

€ 1195,-

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

De geboorte van jullie kindje en de eerste momenten samen.

(Alles inbegrepen of jullie bevalling nu 6 of 16 uur duurt tot ongeveer 2-3 uur na de geboorte)

Ongeveer 100 digitale beelden

Professionele nabewerking van alle geselecteerde beelden / video

Een prachtige slideshow/ geboortefilm met foto's en

waardevolle en unieke filmbeelden & muziek.

(De hoeveelheid film is afhankelijk van de regels van het ziekenhuis)

Back-up fotograaf

Van begin tot einde persoonlijk contact

(Let op: t/m 8 februari profiteer je nog van 15% korting)

Just love

 

GEBOORTEREPORTAGE FOTO

€ 850,-

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

De geboorte van jullie kindje & de eerste momenten samen.

(Alles inbegrepen of jullie bevalling nu 6 of 16 uur duurt tot ongeveer 2-3 uur na de geboorte)

Ongeveer 100 - 120 beelden

Professionele nabewerking van alle geselecteerde beelden

Back-up fotograaf

Prachtige slideshow met alle foto's & muziek

Van begin tot eind persoonlijk contact

(Let op: t/m 8 februari profiteer je nog van 15% korting)

 

 

 

WERKWIJZE

De dag dat jullie kindje geboren wordt is heel persoonlijk en intiem. Het is belangrijk dat het altijd jullie momenten samen blijven. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we wat jullie waardevol vinden en wat jullie wel/niet willen laten vastleggen. Deze ontmoeting is er ook voor om elkaar beter te leren kennen en om te kijken of jullie je bij mij op jullie gemak voelen. Na het gesprek kunnen jullie nog rustig onderling nadenken over de informatie en of ik bij die geboorte van jullie kindje aanwezig mag zijn.

Mochten jullie besluiten om de geboorte van jullie kindje door mij te laten vastleggen. Dan houden we vanaf 37 weken regelmatig contact via WhatsApp of telefonisch. Vanaf dat moment ben ik 24 uur per dag + zeven dagen in de week voor jullie beschikbaar.

 

Jullie nemen contact op met mij zodra de bevalling begint en ik probeer vanaf 5-6 cm bij jullie bevalling aanwezig te zijn. Dit kan thuis zijn of in het ziekenhuis. Afhankelijk van hoe het gaat zal ik me af en toe terugtrekken of continue aanwezig zijn. Hierbij hou ik altijd rekening met jullie wensen. Zodra jullie kindje geboren is blijf ik nog 2 tot 3 uur bij jullie om de eerste momenten samen, de controles en evt. eerste ontmoetingen met broertjes/zusjes en opa's/oma's prachtig in beeld te brengen.

Binnen mijn bedrijf vind ik kwaliteit en persoonlijk contact erg belangrijk. Hierdoor neem ik maar een beperkt aantal geboortes per maand aan. Willen jullie verzekerd zijn van een plekje neem dan contact op via het contactformulier en vertel me meer over jullie zwangerschap en jullie wensen.

INSTAGRAM

Contact

Marlies Roemen

+31653343101

Geboortefotografie Limburg . Geboortefotografie Noord-Brabant . Geboortefotografie Gelderland . Geboortefotografie Utrecht . Geboortefotografie Nijmegen . Geboortefotografie Tilburg . Geboortefotografie Weert . Geboortefotogafie Venlo . Geboortefotografie Eindhoven . Geboortefotografie Sittard . Geboortefotografie Helmond . Geboortefotografie Roermond . Geboortefotografie Heerlen. GeboortefotografieDen Bosch . Geboortefotografie Zuid-Limburg of een locatie naar keuze. 

© 2020 Marlies Roemen Fotografie