Jullie geboorte, jullie intens geluk, jullie verhaal

Myrna & Maarten

Het is niet niks om een vreemde uit te nodigen om de geboorte van je kindje op foto vast te leggen. Na onze eerste ontmoeting met Marlies waren we er heel snel over uit dat we haar dit wel toevertrouwde. Met haar rustige, warme en liefdevolle persoonlijkheid heeft ze de geboorte van onze dochter op een prachtige manier weten vast te leggen. Tijdens de bevalling was ze op een hele prettige manier aanwezig, geheel op de achtergrond en toch op de juiste plaats voor een mooie foto. Elke emotie is terug te zien in de foto's. Wij kunnen nu nog heel lang nagenieten van dit mooie en bijzondere momenten in ons leven. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen

Gezien.

Veel ouders beleven de bevalling in een roes. Laat mij er een mooi en ontroerend beeldverhaal van maken, zodat jullie altijd alle momenten kunnen herinneren, zoals ze echt zijn.

Beleefd.

Laat je partner je de steun geven die je nodig hebt, zodat jullie alles samen kunnen beleven. Deze dag gaat niet alleen over jullie prachtige kindje, maar ook over de dag dat jullie trotse ouders worden.

Gehoord.

De geboortedag van jullie kindje is intiem maar tegelijk zo puur en uniek. Dit is het verhaal wat jullie willen bewaren en steeds opnieuw willen vertellen. Ik kan niet wachten om jullie te helpen het verhaal van jullie geboorte te vertellen.

Bewaard.

Door een vakkundige en blijvende herinnering kunnen jullie de liefde, de kracht en het intense geluk telkens opnieuw beleven van deze bijzondere dag.

WERKWIJZE

 

De dag dat jullie kindje geboren wordt is heel persoonlijk en intiem. Het is belangrijk dat het altijd jullie momenten samen blijven. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we wat jullie waardevol vinden en wat jullie wel/niet willen laten vastleggen. Deze ontmoeting is er ook voor om elkaar beter te leren kennen en om te kijken of jullie je bij mij op jullie gemak voelen. Na het gesprek kunnen jullie nog rustig onderling nadenken over de informatie en of ik bij die geboorte van jullie kindje aanwezig mag zijn.

Mochten jullie besluiten om de geboorte van jullie kindje door mij te laten vastleggen. Dan houden we vanaf 37 weken regelmatig contact via WhatsApp of telefonisch. Vanaf dat moment ben ik 24 uur per dag + zeven dagen in de week voor jullie beschikbaar.

 

Jullie nemen contact op met mij zodra de bevalling begint en ik probeer vanaf 5-6 cm bij jullie bevalling aanwezig te zijn. Dit kan thuis zijn of in het ziekenhuis. Afhankelijk van hoe het gaat zal ik me af en toe terugtrekken of continue aanwezig zijn. Hierbij hou ik altijd rekening met jullie wensen. Zodra jullie kindje geboren is blijf ik nog 2 tot 3 uur bij jullie om de eerste momenten samen, de controles en evt. eerste ontmoetingen met broertjes/zusjes en opa's/oma's prachtig in beeld te brengen.

Binnen mijn bedrijf vind ik kwaliteit en persoonlijk contact erg belangrijk. Hierdoor neem ik maar een beperkt aantal geboortes per maand aan. Willen jullie verzekerd zijn van een plekje neem dan contact op via het contactformulier en vertel me meer over jullie zwangerschap en jullie wensen.

Pure liefde

€595,-

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

De geboorte van jullie kindje en de eerste momenten samen.

(Alles inbegrepen of jullie bevalling nu 6 of 16 uur duurt tot ongeveer 1-2 uur na de geboorte)

Ongeveer 50- 60 beelden

Professionele nabewerking

USB -stick

Van begin tot einde persoonlijk contact

Intens geluk

€ 695,- 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek 

De geboorte van jullie kindje & de eerste momenten samen.

(Alles inbegrepen of jullie bevalling nu 6 of 16 uur duurt tot ongeveer 2-3 uur na de geboorte)

Ongeveer 100 - 120 beelden 

Professionele nabewerking

Back-up fotograaf

De eerste 5 beelden binnen 24 uur via WeTransfer

USB- stick in een hoogwaardige cadeauverpakking en persoonlijk afgegeven 

Prachtige slideshow met muziek en stukjes film

Van begin tot eind persoonlijk contact

INSTAGRAM

Contact

Marlies Roemen

+31653343101

Geboortefotografie Limburg . Geboortefotografie Noord-Brabant . Geboortefotografie Gelderland . Geboortefotografie Utrecht . Geboortefotografie Nijmegen . Geboortefotografie Tilburg . Geboortefotografie Weert . Geboortefotogafie Venlo . Geboortefotografie Eindhoven . Geboortefotografie Tilburg . Geboortefotografie Sittard . Geboortefotografie Helmond . Geboortefotografie Roermond . Geboortefotografie Heerlen. GeboortefotografieDen Bosch . Geboortefotografie Zuid-Limburg of een locatie naar keuze. 

© 2020 Marlies Roemen Fotografie