Prachtige thuisbevalling

Bijgewerkt: 19 apr 2020

Als ik voor een collega fotografen een geboortereportage mag maken ben ik altijd een beetje meer gespannen. Ze zijn vaak iets kritischer als andere, wat natuurlijk helemaal te begrijpen is.

Maar stiekem kan ik geen grotere eer krijgen.


Deze lieve ouders wonen net wat verder weg, waardoor ik met hun afspreek dat ze me bij elke lichamelijke verandering mogen bellen.

Als ik op een zondagavond de kinderen op bed leg, gaat de telefoon.


Papa belt en dat kan maar 1 ding betekenen, dat de bevalling gestart is.

Ik pak mijn spullen bij elkaar en binnen 5 min zit ik in de auto.


Bij aankomst staat papa mij al op te wachten en verteld dat de verloskundige er al is en dat de weeën krachtig zijn. Ik pak mijn camera en laat de sfeer en de situatie even op mijn inwerken.


Na een prachtige thuisbevalling rij ik midden in de nacht met een glimlach van oor tot oor terug naar huis.24 keer bekeken0 reacties

INSTAGRAM

Contact

Marlies Roemen

+31653343101

Geboortefotografie Limburg . Geboortefotografie Noord-Brabant . Geboortefotografie Gelderland . Geboortefotografie Utrecht . Geboortefotografie Nijmegen . Geboortefotografie Tilburg . Geboortefotografie Weert . Geboortefotogafie Venlo . Geboortefotografie Eindhoven . Geboortefotografie Sittard . Geboortefotografie Helmond . Geboortefotografie Roermond . Geboortefotografie Heerlen. GeboortefotografieDen Bosch . Geboortefotografie Zuid-Limburg of een locatie naar keuze. 

© 2020 Marlies Roemen Fotografie