Newborn Lifestyle

Jullie kindje is geboren. Jullie kunnen er uren naar blijven kijken. Al die bijzondere details en ze veranderen zo snel. Jullie willen jullie kindje graag op een natuurlijke manier laten vastleggen. Spontaan, tijdloos, met natuurlijk licht en veel onderling contact. 

 

WERKWIJZE

 

In jullie eigen vertrouwde omgeving en in het ritme van jullie kindje is het perfect om spontane & prachtige beelden te creëren.

Het is voor jullie kindje rustig, maar ook voor evt. broertjes en zusjes is het meer ontspannen. Tevens bewaren we de details van hoe het thuis in jullie gezin echt is, met evt. huisdieren. Er wordt niet geposeerd, alleen voorzichtig een beetje gestuurd om natuurlijk contact te krijgen.

Voor de Newborn shoot stuur ik jullie enkele tips en suggesties die zorgen voor een prachtig eindresultaat.

 

Een kindje vanaf 2 weken begint steeds meer contact te zoeken met zijn ouders (en evt. broertjes of zusjes). Jullie hoeven niet in de camera te kijken maar naar elkaar. Dan ontstaan vanzelf de oprechte momenten met liefdevolle emoties. Samen plannen we een dag in vanaf dat jullie kindje 2 weken is tot 3 maanden. Jullie kunnen dan heerlijk genieten en ik neem alle tijd voor jullie.

Willen jullie verzekerd zijn van een plekje, reserveer dan in jullie zwangerschap.

Puur & klein

€ 150,-

Newborn & gezin

2 uur

10 beelden via WeTransfer

Professionele nabewerking

inclusief BTW en reiskosten tot 25 km

Liefdevol samen

€ 200,-

Newborn & gezin

2-3 uur

15 beelden via WeTansfer

Professionele nabewerking

Inclusief BTW en reiskosten tot 25 km

Marlies Roemen Facebook-01.png
Marlies Roemen Instagram.png

VOLG MIJ OP

LOCATIES

Limburg, Gelderland, Noord- Brabant, Utrecht, Nijmegen, Tilburg, Maastricht, Weert, Venlo, Eindhoven, Sittard, Helmond, Roermond, Heerlen, Breda, Den Bosch, Oss, Uden, Hasselt, Luik Leuven of een locatie naar keuze. 

CONTACT

Marlies Roemen

+31653343101

© 2021 Marlies Roemen Fotografie