instagram

Contact

Marlies Roemen

Herkenbosch

+31653343101

© 2020 Marlies Roemen Fotografie

Over Marlies

Samen met mijn zorgzame echtgenoot en twee prachtige kinderen woon ik in Herkenbosch. Een dorp dichtbij de natuur en Roermond.

Na een periode van veel zorgen om en voor de kinderen kwam ik erachter hoe prachtig beelden zijn die laten zien wie je echt bent en wat je echt voelt.  Ze zijn jouw voetafdruk van jouw geluk, kracht en liefde.

Geboortefotografie, is kwetsbaar en intiem maar tegelijk zo bijzonder en ontzettend waardevol om te bewaren. Het zit voor altijd in mijn hart omdat dit de puurste vorm van fotografie is.

Het krijgen van een kindje is een ontzettend waardevol geschenk en is voor mij niet vanzelfsprekend. Telkens opnieuw word ik geraakt door de kracht van jou als vrouw, de liefde en ondersteuning van jou als partner en het intense geluk van jullie als ouders.

Ik hou van de grote & kleine geluksmomenten, de onvoorspelbaarheid en alle emoties die horen bij een geboorte. Door mijn medisch achtergond en ervaring in geboortefotografie ga  ik in elke situatie en setting professioneel te werk.

Mijn kracht is om op een mooie en integere manier de momenten vast te leggen die jullie gevoel & liefde weergeven.

Soms midden in de nacht zonder make-up en de andere keer in nette kleding overdag maar altijd met een veel liefde en een enthousiasme.

Fotocredits: Priscilla Hofman van Thuis in Beeld & Hofman Photography

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest