Wie ben ik?

Marlies Roemen, getrouwd met mijn maatje voor het leven en moeder van 2 energieke kinderen. Al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de echte mensen, hun verhalen en pure emoties. Mensen die me kennen zullen me omschrijven als; positief, rustig, creatief, warm, leergierig en een tikkeltje te perfectionistisch.

Vanuit een gemis van het hebben van eigen foto's tijdens mijn bevalling, ben ik gedreven om ouders te helpen om hun geboorteverhaal op een mooie manier te bewaren.

Geboortefotografie, is kwetsbaar en intiem maar geef het een kans en je zult zien hoe ontzettend waardevol het is om te bewaren. 

Het krijgen van een kindje is heel erg bijzonder en is voor mij niet vanzelfsprekend. Telkens opnieuw word ik geraakt door de kracht van jouw als vrouw, de ondersteuning van jouw partner en het intense geluk van jullie als ouders.

Ik hou van de grote & kleine geluksmomenten, de onvoorspelbaarheid en alle emoties die horen bij een geboorte. Door mijn medisch achtergond en ruime ervaring in geboortefotografie ga ik in elke situatie en setting professioneel te werk.

Mijn kracht is om op een pure en integere manier de momenten vast te leggen die jullie gevoel & het intense geluk weergeven. 

Soms midden in de nacht zonder make-up en de andere keer in nette kleding overdag maar altijd met een veel liefde en enthousiasme.

Liefs,

Marlies

Fotocredits: Priscilla Hofman van Thuis in Beeld & Hofman Photography

INSTAGRAM

Contact

Marlies Roemen

+31653343101

Geboortefotografie Limburg . Geboortefotografie Noord-Brabant . Geboortefotografie Gelderland . Geboortefotografie Utrecht . Geboortefotografie Nijmegen . Geboortefotografie Tilburg . Geboortefotografie Weert . Geboortefotogafie Venlo . Geboortefotografie Eindhoven . Geboortefotografie Tilburg . Geboortefotografie Sittard . Geboortefotografie Helmond . Geboortefotografie Roermond . Geboortefotografie Heerlen. GeboortefotografieDen Bosch . Geboortefotografie Zuid-Limburg of een locatie naar keuze. 

© 2020 Marlies Roemen Fotografie