De mooiste dag uit jullie leven vastleggen op beeld, een enorm waardevolle herinnering,

voor het leven!

Het was een teleurstelling dat ik niet spontaan mocht bevallen, ik wilde daarom heel graag de geboorte van ons meisje achteraf op beeld terugzien. Wat zijn wij hier blij mee zeg. Met (traan)tranen in mijn ogen heb ik de beelden terug gekeken. Zo waardevol!

Dit hadden wij niet willen missen. Ik raad het iedereen aan!

Geplande keizersnede 

Een geplande keizersnede beleef je onder plaatselijke verdoving en gaat vaak in een roes aan je voorbij. De geboorte van jullie kindje krijg je vaak niet volledig mee omdat de buik is afgeschermd met een doek. Er is een mogelijkheid om mee te kijken alleen krijg je de geboorte van jullie kindje nog steeds niet volledig mee. De ervaringen van kersverse ouders zijn zo positief en geeft direct aan waarom het zo gaaf is dat deze manier van nieuw leven vastleggen zo waardevol is!

Op de OK in het Laurentius Ziekenhuis is het mogelijk deze bijzondere en intieme gebeurtenis te laten vastleggen. Op de Ok gelden strikte regels met betrekking tot hygiene en protocollen. 

In samenwerking met Priscilla Hofman van Thuis in Beeld is de mogelijk er om geplande keizersnede vast te leggen.

Priscilla heeft veel passie voor fotografie en weet precies die waardevolle momenten en alle pure emoties vast te leggen in prachtige beelden.

Voor het leven

€ 450,-

Kennismakingsgesprek

Fotografie van voor, tijdens en na de keizersnede op de ok

1 uur fotografie na de keizersnede

50-80 beelden

Professionele nabewerking

Alles inclusief BTW

INSTAGRAM

Contact

Marlies Roemen

+31653343101

Geboortefotografie Limburg . Geboortefotografie Noord-Brabant . Geboortefotografie Gelderland . Geboortefotografie Utrecht . Geboortefotografie Nijmegen . Geboortefotografie Tilburg . Geboortefotografie Weert . Geboortefotogafie Venlo . Geboortefotografie Eindhoven . Geboortefotografie Sittard . Geboortefotografie Helmond . Geboortefotografie Roermond . Geboortefotografie Heerlen. GeboortefotografieDen Bosch . Geboortefotografie Zuid-Limburg of een locatie naar keuze. 

© 2020 Marlies Roemen Fotografie