Zoals Lisette Lubbers;  over mij haar naam en dan de quote 

 

 

Marlies Roemen

LOVER OF BIRTH STORIES, CONNECTION, PURE EMOTIES AND UNCONDITIONAL LOVE.

Al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de echte mensen, hun verhalen en pure emoties. Mensen die me kennen zullen me omschrijven als; positief, rustig, creatief, warm, leergierig en een tikkeltje te perfectionistisch.

Vanuit een gemis van het hebben van eigen foto's tijdens mijn bevalling, ben ik gedreven om ouders te helpen om hun geboorteverhaal op een mooie manier te bewaren.

Het krijgen van een kindje is bijzonder en is voor mij niet vanzelfsprekend. Telkens opnieuw word ik geraakt door de kracht van jou als vrouw, de ondersteuning van jouw partner en het intense geluk van jullie als ouders.

Ik hou van de grote & kleine geluksmomenten, de onvoorspelbaarheid en alle emoties die horen bij een geboorte. Door mijn verpleegkundige achtergond en ruime ervaring in geboortefotografie ga ik in elke situatie en setting professioneel te werk.

 

Mijn doel is een verhaal te maken wat jullie zal ontroeren, omdat het zoveel meer is dan alleen maar een paar afbeeldingen. Een verhaal wat jullie willen vertellen en voor altijd willen bewaren, omdat het niet alleen laat zien wie jullie zijn, maar ook jullie kracht & intens geluk.

 

Als ik jullie geboorteverhaal vast mag leggen door warme en pure beelden met veel connectie, is dat de grootste eer die ik kan krijgen. Evt weg laten?

Soms midden in de nacht zonder make-up, dan weer overdag in nette kleding maar altijd met veel liefde en enthousiasme.

Bibi, hierna kleine stukjes tekst, zoals bij www.cheryllvanweert.com bij Cheryll

Over liefde gesproken.... MIJN MAN

Ons verhaal over liefde, vriendschap, verbondenheid en vooral tijd samen. Waarin we alles samen aan kunnen, we genieten van de kleine dingen, samen lol hebben over de gekste dingen, samen dansen met de coolste moves en elkaar aanvullen & ondersteunen. Ik geloof in jou, in ons en ons leven samen. Met foto

Onvoorwaardelijke liefde, MIJN KIDS

Er zijn periodes in mijn leven geweest dat ik niet had durven dromen, dat ons leven er nu zo uit zou zien. Twee vrolijke kids die met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid de wereld ontdekken, ieder op zijn eigen karakteristieke manier.  Jullie laten me voelen wat onvoorwaardelijke liefde is en glimmen van trots. Door jullie geniet ik bewuster, als we dansen op kabouter plop, poppenkast spelen achter de bank en fantasieën werkelijkheid laten worden. Jullie hebben me laten zien hoe belangrijk geboortefotografie is en hoe waardevol het is als je met afbeeldingen, een gevoel of herinnering kan vastleggen. Jullie zijn perfect zoals jullie zijn en mijn grootste geluk.

MIJN VRIENDINNEN

Jullie ken ik al bijna mijn hele leven, samen zijn we gegroeid en hebben we veel avonturen beleeft. Jullie kennen mijn ups en downs, laten me lachen & huilen en soms zelf bijna tegelijkertijd. Jullie inspireren me om wie jullie zijn. 

MIJN MENSEN

Om me heen staan geweldige en positieve mensen. Door hun ben ik geworden wie ik ben, jullie zijn er altijd voor mij. 

INSTAGRAM

Contact

Marlies Roemen

+31653343101

Geboortefotografie Limburg . Geboortefotografie Noord-Brabant . Geboortefotografie Gelderland . Geboortefotografie Utrecht . Geboortefotografie Nijmegen . Geboortefotografie Tilburg . Geboortefotografie Weert . Geboortefotogafie Venlo . Geboortefotografie Eindhoven . Geboortefotografie Sittard . Geboortefotografie Helmond . Geboortefotografie Roermond . Geboortefotografie Heerlen. GeboortefotografieDen Bosch . Geboortefotografie Zuid-Limburg of een locatie naar keuze. 

© 2020 Marlies Roemen Fotografie