HOME 

Bibi, even wat vragen vooraf;

Qua naam voor mijn website wat zou het beste zijn qua SEO?  www.marliesroemen.nl / www.marliesroemengeboortefotografie.nl of www.marliesroemenfotografie.nl ?

Ik vind de homepagina van Cheryll van Weert erg mooi. Graag zou ik ook een slideshow willen met enkele beelden en met mijn naam erin handgeschreven. Een vraagje; Is het voor jouw mogelijk om een tekst over een foto te laten glijden zoals bij www.austinbirthphotos.com ?

stiekem vind ik dit wel heel gaaf ;)

Geboortefotografie.

Herinner alle momenten zoals ze echt zijn; PUUR, KRACHTIG, BIJZONDER en INTENS GELUKKIG

... het begin van jullie geboorteverhaal. ??? ( hier twijfel ik over, maakt het direct wel meer overtuigender en tastbaarder voor ouder)

HI  , simpel en hand geschreven zoals bij www.marlou.nl met een foto van mij erbij.

 

Bekroond en gespecialiseerd in geboortefotografie maak ik van elk geboorteverhaal een bron van vertrouwen/ of empowerment, verbinding en onvoorwaardelijke/weg? liefde. Een verhaal dat jullie willen delen, of telkens opnieuw willen beleven omdat het jullie krachtig en intens gelukkig laat voelen. In plaats van het weg te stoppen omdat het te intiem is. Ik geloof dat jullie geboorteverhaal belangrijk is. Voor jullie, jullie kindje... en in de komenden maanden en jaren. Bibi, of zou je dit weglaten?  Elke geboorte, elk verhaal is uniek, authentiek en oprecht. 

Maar altijd, perfect zoals het is.

Net als jullie, hou ik van mooie & eerlijke beelden die zonder woorden jullie gevoel weergeven. Want hoe goed jullie ook jullie best doen om die kleine handjes, rimpeltjes op de rug, liefdevolle blik of traan van je partner te onthouden, de tijd zal steeds meer details vervagen.

Liefs Marlies Roemen

 

Knop meer over marlies

Hierna de video, het is me nog niet gelukt om een filmpje van mezelf op te nemen. dit komt als de kids weer naar school kunnen.

Voor nu heb ik wel een filmpje gemaakt over geboortefotografie. 

Hierna reviews BIBI ik denk dat de homepage een mooie plek is voor de reviews of heb je een ander idee? Misschien is het leuk om ze net als de FAQ bij www.austinbirthphotos.com staat in het menu INFO achter elkaar te zetten.

--------------------------------

"Je hebt ons laten zien, hoe mooi een geboorte kan zijn"

De geboortereportage was prachtig, we vonden het echt geweldig. De kleine stukjes film erin zijn erg mooi en een enorme toevoeging aan de reportage! Het heeft ons echt geholpen. Niet alleen door ons de mogelijkheid te geven terug te kijken op de geboorte van onze dochter en die momenten voor altijd te koesteren. Maar ook om te genezen van de geboorte ervaring bij onze zoon. Je hebt ons laten zien, hoe prachtig een geboorte kan zijn. Dit zullen we voor altijd koesteren. Nogmaals, bedankt!

- Martina & Yoran -

-----------------------------------

“ Een absolute aanrader voor 

     alle toekomstige ouders” 

Marlies heeft foto’s gemaakt bij de geboorte van ons zoontje. Wij zijn heel erg tevreden met de samenwerking met Marlies en natuurlijk het eindresultaat.

 Marlies weet precies die momenten vast te leggen, die je zelf misschien niet eens bewust meemaakt maar die precies de sfeer en emotie van het moment weergeven.

 Als toekomstige vader was ik eerst nogal sceptisch over het fenomeen geboortefotografie. Ik dacht, ik maak zelf wel wat foto’s met mijn telefoon. Maar achteraf ben ik zo ontzettend blij dat Marlies er was. Want je bent, ook als kersverse vader, echt niet in de gelegenheid om goeie foto’s te maken net voor of na de geboorte. Marlies weet heel goed zichzelf op de achtergrond te plaatsten zodat je soms zelfs vergeet dat ze er is. Al met al een goede keuze en een absolute aanrader voor alle toekomstige ouders!

 

 

- Bart Thevissen -

 ---------------------------------

 

"Ze was onzichtbaar"

"Ik kwam Marlies tegen bij een thuisbevalling. Ze was onzichtbaar aanwezig en kon mooi aansluiten in het proces. Ze is professioneel en weet prachtig de sfeer en het gevoel van de situatie vast te leggen"

Jeltje Hettinga

Verloskundige Praktijk Cyclus

----------------------------------

Het is niet niks om een vreemde uit te nodigen om de geboorte van je kindje op foto vast te leggen. Na onze eerste ontmoeting met Marlies waren we er heel snel over uit dat we haar dit wel toevertrouwde. Met haar rustige, warme en liefdevolle persoonlijkheid heeft ze de geboorte van onze dochter op een prachtige manier weten vast te leggen. Tijdens de bevalling was ze op een hele prettige manier aanwezig, geheel op de achtergrond en toch op de juiste plaats voor een mooie foto. Elke emotie is terug te zien in de foto's. Wij kunnen nu nog heel lang nagenieten van dit mooie en bijzondere momenten in ons leven. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen.

- Myrna en Maarten -

---------------------------------

NOG denken aan: Instagram, connectie, evt losse geboorteverhalen/Filmpjes, de privacy verklaring kan misschien onderin. evt aangesloten bij de geboortefotografen.com

INSTAGRAM

Contact

Marlies Roemen

+31653343101

Geboortefotografie Limburg . Geboortefotografie Noord-Brabant . Geboortefotografie Gelderland . Geboortefotografie Utrecht . Geboortefotografie Nijmegen . Geboortefotografie Tilburg . Geboortefotografie Weert . Geboortefotogafie Venlo . Geboortefotografie Eindhoven . Geboortefotografie Sittard . Geboortefotografie Helmond . Geboortefotografie Roermond . Geboortefotografie Heerlen. GeboortefotografieDen Bosch . Geboortefotografie Zuid-Limburg of een locatie naar keuze. 

© 2020 Marlies Roemen Fotografie